Rugăciuni către Maica Domnului

Iată câteva exemple de rugăciuni către Maica Domnului:

  1. “Preasfântă Fecioară Maria, Mângâietoarea celor necăjiți, te rog să mă ajuți în nevoile mele și să mă susții în momentele de greutate. Fii cu mine în fiecare zi și dă-mi puterea ta maternă pentru a face față tuturor încercărilor. Amin.”
  2. “Preasfântă Fecioară Maria, Maica lui Iisus, te rog să mă aperi de orice rău și să mă păzești în fiecare clipă. Fii îngerul meu păzitor și ghidul meu către Dumnezeu. Ajută-mă să am încredere în puterea ta și în iubirea ta necondiționată pentru fiecare dintre noi. Amin.”
  3. “Preasfântă Fecioară Maria, Maica dumnezeiască, te rog să mă ajuți să îmbrățișez calea credinței și să-mi urmez misiunea pe care Dumnezeu mi-a dat-o. Ajută-mă să am o inimă bună și să-L slujesc cu credință și iubire. Fii cu mine în fiecare zi și dă-mi puterea ta de a face bine în lume. Amin.”

Rugăciunea “O, Maică preacurată” este una dintre cele mai populare rugăciuni către Maica Domnului:

O, Maică preacurată,
Născătoarea de Dumnezeu,
Rogu-te, ascultă-mi ruga
Și mântuiește-mi sufletul.
O, Fecioară neprihănită,
O, Fecioară fără prihană,
Rogu-te, ascultă-mi ruga
Și mântuiește-mi sufletul.

Amin.

O altă rugăciune cunoscută este “Sub Tălmăcirea Ta“:

Sub Tălmăcirea Ta,
Maica lui Dumnezeu,
Ne rugăm către Tine,
Să ne aduci ajutor.

Stând sub Tălmăcirea Ta,
Fii pentru noi un scut și un adăpost,
Păzește-ne pe noi,
De orice primejdie.

Amin.

Aceste rugăciuni pot fi adaptate în funcție de nevoile și credințele personale ale fiecărui credincios. Maica Domnului este un model de credință și de iubire necondiționată pentru mulți creștini și este considerată o sursă de ajutor și de încurajare în momentele de greutate.