Rugăciuni după împărtășanie

Iată cîteva exemple de rugăciuni după împărtășanie:

1. Doamne, ajută-mă să păstrez în sufletul meu sfințenia pe care am primit-o prin împărtășanie. Ajută-mă să fiu mai bun și să trăiesc în așa fel încât să aduc cinste numelui Tău. Amin.

2. Doamne, ajută-mă să simt prezența Ta în sufletul meu și să trăiesc în lumina Ta. Ajută-mă să păstrez sfințenia pe care am primit-o prin împărtășanie și să-mi înnoiesc fiecare zi în dragostea Ta. Amin.

3. Doamne, mulțumesc pentru binecuvântarea de a putea primi Trupul și Sângele Tău sfânt. Ajută-mă să trăiesc în conformitate cu voia Ta și să fiu un semn al iubirii Tale în lumea aceasta. Amin.

4. Doamne, mulțumesc pentru darul iubirii Tale care m-a învăluit prin împărtășanie. Ajută-mă să rămân înconjurat de această iubire și să o împărtășesc și altora. Fă ca sufletul meu să fie curat și deschis în fața Ta. Amin.

5. Doamne, mulțumesc pentru înnoirea pe care am simțit-o prin împărtășanie. Ajută-mă să păstrez această înnoire în inima și sufletul meu și să o fac să crească zi de zi. Ajută-mă să trăiesc în acord cu voia Ta și să fiu un instrument al iubirii Tale. Amin.